Info

{image:text}
Treelinen idea syntyi intohimosta vuoriin, kiipeilyyn ja vaeltamiseen. Satojen ulkona vietettyjen öiden ja kymmenien vuosien kokemus ulkoiluvarusteista realisoitui Kangasalle vanhaan pajunkuivatuslatoon.

Olemme täyden palvelun kauppa niin myymälässämme kuin verkossakin. Valikoimamme koostuu niistä merkeistä ja tuotteista joita olemme itse käyttäneet ja todenneet toimiviksi. Kaikki perustuu ekologisuuteen ja kestävyyteen. Enää ei voida ajatella maailmaa kertakäyttöisenä. Meidän on opittava kierrättämään ja tekemään vastuullisia hankintoja. Oli se sitten kierrätysmateriaaleista valmistettu takki tai vuosikymmeniä kestävä makuupussi.

Me rakastamme tuotteitamme. On hienoa seistä tuotteiden ja brändien takana jotka jakavat näkemyksemme ja uskovat että vieläkin kannattaa tehdä tuotteita mitkä kestävät kovaa käyttöä. Tervetuloa ostoksille niin myymälässämme kuin verkossakin!

Rakkaudesta seikkailuun - Treeline Outdoors

Katso aukioloaikamme täältä

Myymälästämme löydät myös 50 paikkaisen kahvilan, jossa paistamme paikanpäällä Croisantit, pullat ja piirakat. Valmistamme myös tapahtumiin ja erikseen tilattuna ryhmille keittolounasta ja brunssia. Meiltä saat myös erikoiskahvit ja jos tykkäät mausta, voit ostaa myös kahvia jauhettuna mukaan.