ALE 30 %
  • Wool Boxer (M)
  • Wool Boxer (M)
  • Wool Boxer (M)
  • Wool Boxer (M)
Norronan alushousut ovat tyylikkyyden lisäksi erittäin miellyttävät päällä ja kestävät.
Norronan merinovillaiset alushousut on kehitetty sopimaan keliin kuin keliin ympäri vuoden. Housuista 89% on merinovillaa ja 11% Polyamidia. Tämän ansiosta housut ovat pehmeät, miellyttävät iholla, ja kuivuvat nopeasti. Merinovillaiset housut eivät tunnu samalla tavalla märälle päällä kuin keinokuituiset housut ja ne eivät myöskään ala haisemaan samalla tavalla.

Kankaan paksuus näissä housuissa on 170g/m2, jolloin se on sopivan paksuinen ympärivuotiseen käyttöön kelillä kuin kelillä. 

Kokotaulukko

Paino 100 gr. | Malli nr. 2705-16
89% Merinovillaa ja 11% Polyamidia

Mulesing vapaata 100% Merinovillaa

Norrona käyttää 100% Merinovillaa paidoissaan. Se on erinomainen eristävyydeltään myös kosteana, eikä se tunnu samalla tavalle märälle päällä kuin keinokuidut tai puuvilla. Merinovillaa ei myöskään tarvitse pestä yhtä usein, vaan monesti riittää että sen vain tuulettaa.

Fabrick

Pestessäsi tuotteen, seuraa ohjeita tarkkaan. Merinovillaiset vaatteet tulee pestä 40°C:ssa villalle suunnitellulla saippualla. Voit kuivata vaatteen hyvin miedolla lämmöllä. Jos haluat silittää vaatteen, käytä maksimissaan 110°C rautaa. Älä kuivapese! Älä käytä huuhteluaineita!

Washing and product care

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Norrona

Wool Boxer (M)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 41,93 4193 59,90 € 5990
Määrä: kpl