ALE 20 %
  • Svalbard Cotton Anorak (W)
  • Svalbard Cotton Anorak (W)
  • Svalbard Cotton Anorak (W)
  • Svalbard Cotton Anorak (W)
  • Svalbard Cotton Anorak (W)
Luomupuuvillainen, ajaton anorakki kaikkeen ulkoiluun ympäri vuoden.
Norronan anorakki on valmistettu perinteisen näköiseksi ja se suojaa täysin tuulelta. Kangas on kestävä ja pehmeä sekoitus luomupuuvillaa ja kierrätettyä polyesteriä. Kengurutasku on täydellinen tuulisina päivinä ja samoin reilun kokoinen huppu. Anorakissa on sivussa vetoketjuventilaatio, mikä myös helpottaa takin pukemista ja riisumista. Takin malli on rento.

Paino 540 gr. | Malli nr. 4062-16

pureOrganic™ Cotton - Puuvillan kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti muutaman viime sukupolven aikana. Nykyinen tuotantomäärä tarvitsee jo viljelysaikana noin 1/4 koko maailmassa käytetystä torjunta-aineesta. Nämä kemikaalit kulkeutuvat pelloilta vesiin ja myrkyttävät ympäristön lisäksi myös ihmisiä ja eläimiä. 

Luomupuuvilla on tuotettu ilman haitallisia torjunta-aineita, valkaisuaineita tai muita väriaineita. Norrona on sitoutunut käyttämään puhtaita, orgaanisia materiaaleja aina kun se vain on mahdollista.

Tuotteet on pesty kertaalleen, jolla voidaan estää tuotteet kutistuminen ensimmäisessä pesussa. GOTS-sertifioitu (Global Organic Textile Service) by Control Union Certifications.


Fabrick

Pestessäsi tuotteen, seuraa ohjeita tarkkaan. Anorakki tulee pestä 30°C:ssa puuvillalle suunnitellulla saippualla. Voit kuivata takin hyvin miedolla lämmöllä. Jos haluat silittää takin, käytä maksimissaan 110°C rautaa. Hellä kuivapesu sallittu. Älä . käytä huuhteluaineita.

Wash and product care

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Norrona

Svalbard Cotton Anorak (W)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 10 kpl

Hinta: 143,20 14320 179,00 € 17900
Määrä: kpl