• Spirit Express jatko 12cm
Kevyt, paremman klipattavuuden tarjoava jatko sporttikiipeilyyn 12 cm pitkällä uudella Express nauhalla ja uudella Spirit sulkurenkailla. Soveltuu aloittelijasta expert –tason kiipeilijöihin, lyhyiltä kaikkein pisimmillekin reiteille.
Suoraporttinen sulkurengas ylhäällä: Sileä KeyLock nokka on muotoiltu uudelleen, jolla ankkuripisteeseen kiinnittäminen on helpottunut merkittävästi ja irrottaessa ei ole takertumisen riskiä. Kaarevaporttinen sulkurengas alhaalla: uudelleen muotoiltu portti ja nokan muotoilu tekevät köyden klippaamisesta täsmällistä ja helppoa. Uusi Spirit on suunniteltu klipattavaksi, klipattavaksi ja klipattavaksi... yli 100 000 kertaa.

Uusi Spirit on erityisesti sporttikiipeilyyn suunniteltu epäsymmetrinen sulkurengas H-muotoisella alumiinirungolla, jonka ansiosta sillä on erittäin hyvä kestävyys-paino suhde. Poikkeuksellisen leveiden köysikontaktipintojen ansiosta köysi juoksee läpi sujuvasti, sulkurengas kuluu normaalia hitaammin ja se kuluttaa kiipeilyköyttä minimaalisesti. Kaarevaporttisen avauma 25 mm. Suoraporttisen avauma 21 mm. Kuumataottu. Anodisoitu paremman korroosionkeston takaamiseksi. Testattu yksittäin.

Express nauha on ergonominen, kulutuskestävä ja päärynänmuoto tarjoaa erinomaisen otteen. String L suojus pitää alapään kaarevaporttisen sulkurenkaan hyvässä asennossa ja parantaa jatkon kulutuskestoa. String L vaihdettavissa.

CE EN12275 tyyppi B ja UIAA (sulkurengas). EN 566 ja UIAA (nauha). Paino: 95 g. Max elinikä: nauha 10 vuotta, sulkurenkaat rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Valmistajan kommentti:
”Uusi Petzl Spirit on korvannut valikoimassa Petzl Spiritin. Spiritiä on pidetty sen lanseeraamisesta 1991 lähtien yhtenä  markkinoiden parhaimpana sulkurenkaana.

Käyttökokemusten perusteella Spiritin portin jousi kestää väsymättä runsaat 3x pidempään kuin esim. lankaporttisissa sulkurenkaissa. Tällä on merkitystä sekä kustannuksiin, käyttäjän turvallisuuteen että kiipeämisen hyvään tunteeseen kun tietää että portti vaatii aina täsmälleen saman voimakkuuden auetakseen. Sileät KeyLock portit on upeita käyttää, sulkurenkaat eivät takerru valjaan varustelenkkeihin tai ankkurilehteen ja kiipeämisestä tulee tehokkaampaa (takertumista tapahtuu normaalin koukkumaisen portin kanssa).”
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Petzl

Spirit Express jatko 12cm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 22,90 2290
Määrä: kpl