• Moon-Strap nauha 2x260cm
Nauhamallinen valmis, kevyt ja pieneen pakkautuva kiinnitysratkaisu Hammock-riippumaton ripustamiseen.
Kuljetuspussi, jossa 2 x 2,6 m pitkä ja puuystävällinen nauha. Kummassakin nauhassa 9 ommeltua lenkkiä, jotka mahdollistavat Hammockin saamisen suoraan oikealle kireydelle ilman tarvetta tehdä itse solmuja. 
 
Toimitetaan suljettavassa, laskuvarjokankaasta valmistetussa 10 cm x 10 cm x 4 cm kuljetuspussissa. Nauhan leveys 20 mm. Maksimikuorma 350 kg. Kokonaispaino 200 g. Materiaali 100 % Polyester. 
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. 
 
Soveltuu mm. seuraavien Ticket To The Moon riippumattojen ripustamiseen: 
MoonHammock Single 
MoonHammock Double 
MoonHammock KingSize 
MoonHammock Mammock 
Arvostele tämä tuote

25.08.2018 - Ami

Huippuhyvät ja helposti viriteltävät puunhalaajat! Nämä sopivat Ticket to the Moonin riippumattojen lisäksi myös muiden valmistajien mattojen ripustamiseen, kun käyttää kiinnityksessä esimerkiksi DD Hammocksin superkevyitä karabiineja tai soft shackleja. Painoltaan nämä ovat muihin markkinoilla oleviin puunhalaajiin verrattuna keskitasoa, sekä painavempia että kevyempiäkin versioita löytyy. Jos et ole grammanviilaaja, ovat nämä todella varma valinta kaveriksi lähes mille tahansa markkinoilla olevalle retkeilyriippumatolle.

4/5 sen takia, että pidempiaikaista käyttökokemusta ei näistä vielä ole kestävyyden osalta, eikä riippumaton kiinnitys ole portaaton, jonka takia ihan millien hienosäätö ripustuksessa ei näillä onnistu.