SÄÄSTÄ 99,10 €
  • KUDU Protec 10
  • KUDU Protec 10
Maastopyöräilyyn suunniteltu, selkäpanssarilla varustettu juomareppu. Erinomainen valinta enduroajoon ja lenkeille missä on paljon alamäkeä.
Reppu vauhdikkaisiin urheilulajeihin, joissa vaaditaan koko selän kattava suojaus. Kudussa on EN 1621-2 Level 2 - tason standardinmukainen PPE=henkilösuojain eli selkäpanssari reppuun integroituna. Reppu on suunniteltu moottori- ja enduro-pyöräilyyn, pyöräilyyn, lasketteluun ja mihin tahansa muuhun urheilulajiin, jossa liikkuja haluaa samasta repusta selkäsuojan, kantovälineen ja juomasäiliön. 
 
Selkäpanssari läpäisee vaativimman CE-testin EN 1621-2 Level 2. Testissä 5 kg:n paino pudotetaan suojan päälle 1m:n korkeudesta. Sen jälkeen iskusta jäljelle jäänyt voima mitataan. Standardin vaatimus on max. 9kN, joka alitetaan ko. tuotteessa reilusti, jolloin se on hyväksytty suojaksi myös moottoripyöräilyssä.  
 
Selkäpanssarin materiaali on monikerroksinen umpisolumuovi, joka vaimentaa tehokkaasti iskut ja hajauttaa niiden energian koko selkäsuojan alueelle. Panssari on kevyt, pehmeä, eikä ime kosteutta ja pysyy joustavana myös pakkasella. Suojan saa irrotettua repusta tai vaihtoehtoisesti reppu-osan saa irrotettua, jolloin käyttäjä voi kuljettaa mukanaan pelkkää panssaria. 
 
Repussa on kaksi rintaremmiä, joiden korkeus on portaattomasti säädettävissä. Näin reppu pysyy paikallaan myös tilanteissa, jolloin selkäpanssarin suojaa todella tarvitaan. Repun viillekkeissä on myös 2 kpl kiinnikettä juomaletkulle, laajennettava kypärän kuljetusmahdollisuus, Tool Roll-työkalukäärö (jolle on paikka repun sisällä), leveä tarra-solki lantiovyö, jossa verkkotaskut. Hätäpilli, aurinkolasitasku ja heijastava sadesuoja.  
Reppuun on erikseen ostettavissa Crux-juomasäiliö.  
 
Tilavuus 10L + 3L vesisäiliö (CamelBak Crux 3L 1228401003 hankittava erikseen) 
Selkäosan pituus S/M 38-48 cm, M/L 43-53 cm. Paino 1,5 kg 
Materiaalit: 420D Oxford Nylon, 210D HD Nylon Oxford Palin Weave. 
 
Heijastinnauhat viillekkeissä 
 
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Camelbak

KUDU Protec 10

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 10 kpl

Hinta: 99,90 9990 199,00 € 19900
Määrä: kpl