SÄÄSTÄ 49,10 €
  • Fjorå flex1 Shorts (M)
  • Fjorå flex1 Shorts (M)
Norronan shortsit maastopyöräilyyn. Näitä kun kokeilet, niin et enää muilla halua polkea sen jälkeen!
Kestävät ja täysin varustellut shortsit maastopyöräilyyn. Valmistettu flex™1 kankaasta. Tekniset shortsit on polvimittaiset, joten ne suojaavat polvia jos ja kun niihin tulee osumaa. Moneen ajoon kannattaa vielä hankkia polvisuojat lisäsuojaksi. Sivuissa on ventilaatiot, joiden sisässä on verkko.

Kesälle 2017 housuissa on muuttunut leikkaus ja niistä on tullut aiempaa pelkistetymmät. Niistä löytyy silikoonista valmistettu nauha vyötäröltä, jonka ansiosta housut pysyvät paremmin ylhäällä, verkolla olevat ventilaatiot reisistä.

Paino 410 gr. | Malli nr. 7021-15

Flex1 kangas on soft shelliä, joka hengittää erittäin hyvin tarjoten samalla suojan tuulelta ja pitää pienen tihkun ulkona.

Nylon weave 175

Tuote on 175 g/m² tuulelta suojaavaa, hengittävää ja kestävää Polyamidia, joka on miellyttävä iholla. Kangas näyttää vähän puuvillalle, mutta tuntuu ja kuivuu kuten polyamidin kuuluukin.

Fabrick

Voidaan pestä pesukoneessa (40°C /104℉). Kuivata matalla lämmöllä. Jos silität takin, niin maksimissaan 110°C, mutta sen ei pitäisi olla tarpeellista. Voidaan kuivapestä. Älä käytä huuhteluainetta!

Norronan pesu- ja huolto-ohje

Custom-fit waist system™
Loading...

Articulated knee construction

This is for improved movement in the pants.
Loading...
 

High-backed waist
Loading...

Cargo pocket

Loading...

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Norrona

Fjorå flex1 Shorts (M)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 1 kpl

Hinta: 99,90 9990 149,00 € 14900
Määrä: kpl