SÄÄSTÄ 150 €
  • Falketind Gore-Tex Jacket (W)
  • Falketind Gore-Tex Jacket (W)
  • Falketind Gore-Tex Jacket (W)
  • Falketind Gore-Tex Jacket (W)
  • Falketind Gore-Tex Jacket (W)
  • Falketind Gore-Tex Jacket (W)
  • Falketind Gore-Tex Jacket (W)
  • Falketind Gore-Tex Jacket (W)
Monikäyttöinen kuoritakki kaikkeen ulkoiluun.
Takki on riittävän kevyt kesäkäyttöön ja samalla riittävän kestävä talvikäyttöön.

3-kerros GORE-TEX® kangas on miellyttävä päällä ja sen pinta on aavistuksen harjattu. Takki on aavistuksen lyhyempi helmasta kuin monet muut Norronan takit ja siinä on pitkä ventilaatiot kainaloissa. Huppuun mahtuu helposti pyöräily- tai kiipeilykypärä, ja sen saa kiristettyä sopivalle kun sitä käyttää ilman päähineitä. HIhat on muotoiltu päältä pidemmiksi ja alhaalta lyhyemmiksi, jotta ne eivät olisi kämmenen tiellä, mutta kuitenkin suojaavat kämmenselkää ja hanskojen saumaa ettei vesi valuisi sisään välistä. 

Puhelimelle on suunniteltu oma paikka povitaskuun, jossa se on paremmin suojassa kondenssilta ja siellä on läpivinti kuulokkeille. Tasku on helposti käytettävissä vaikka käyttäisit rinkkaa samaan aikaan. 

Gore-Tex kankaan vahvuus on 20 Denieriä.

Paino 400 gr. | Malli nr. 1831-17
 

Kestävä GORE-TEX® kangas on monikäyttöinen lähes lajissa kuin lajissa. 3-kerroksinen rakenne ja kalvon kerrokset laminoituna yhteen, lisäävät huomattavasti kulutuskestävyyttä perinteiseen 2-kerroksiseen kalvoon nähden. 3-kerroksinen kalvo on myös kevyempi kuin 2-kerroksinen, koska siihen ei tarvitse lisätä erillistä verkkoa välikerrokseksi.

Tekniset tiedot: Vedenpitävä min. 28,000 mm* Hengittävyys: High, down to 9 RET** Tuulenpitävä: 100% * ISO 811-test ** ISO11092-test

Lue lisää: GORE-TEX®

Pesemällä GORE-TEX® ja muita kalvotuotteita, pidennät niiden elinikää. Tässä ohjeet kuinka kalvotuotteet tulisi pestä:

Muista sulkea kaikki vetoketjut. TVaate tulisi pestä 40c asteessa, miedolla, kalvotuotteille suunnitellulla pesuaineella. Älä käytä huuhteluaineita! Ne tukkivat kalvon huokoset ja estävät kangasta toimimasta kuten sen pitäisi. Huuhtele vaate kahdesti jos vain mahdollista. Pesun jälkeen, käytä kalvotuotteille suunniteltua spraytä, joka parantaa vedenpitävyyttä (Tämä ei elvytä kalvoa, mutta estä kangasta kastumasta, ja vesi valuu nätisti pois heti kankaan pinnasta). Voit kuivattaa takkia miedolla lämmöllä. Se auttaa aktivoimaan takin kalvoa. Takin on aina oltava kuiva ennen pesua ja ennen kuin se laitetaan säilytykseen!

Norronan pesuohjeet (In English) 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Norrona

Falketind Gore-Tex Jacket (W)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 9 kpl

Hinta: 299,00 29900 449,00 € 44900
Määrä: kpl